Husmor/vaktmästare, församlingspedagog mm.

Namn
anne andersson

E-mail
andersson.anne@comhem.se

Plats/ort
Solna

Telefon
701168003

Ämne
Husmor/vaktmästare, församlings pedagog mm.

Meddelande
Hej,

Jag heter Anne och är en tjej med eget driv. Åldersmässigt är jag fyrtioplussare och med tidigare yrkeserfarenheter inom omsorg och rehabilitering. Jag är social och hittar snabbt min plats i gruppen men är också van att arbeta självständigt. Min förmåga att skapa struktur och företagsamhet är god och jag ser mig själv fortsätta arbeta med dessa färdigheter på ett eller annat sätt. Jag är dessutom lojal, kreativ och har humor och är ofta en positiv deltagare i grupp.Min passion är inom pedagogik, teknik och matlagning. Jag är övertygad om att min personlighet och tidigare kunskaper och förmåga att lära nytt kan komma till gagn inom Svenska Kyrkan.

Vänliga Hälsningar,

Anne Andersson

Kommentarer är avstängda