Administratör, Gravvårdsregistrator, Receptionist m.m (JKPG)

Namn
Magnus Blixt

E-mail
jmgblixt@comhem.se

Plats/ort
Jönköping

Telefon
076-1309114

Tjänst
Administratör, Gravvårdsregistrator, Receptionist och liknande tjänster

Meddelande
“Administratör med servicekänsla”

Med erfarenhet av administrativt och enklare ekonomiarbete under 16 år på försäkringsbolaget Allmänna Brand (senare WASA) samt min kristna tro och engagemang i Equmeniakyrkan är jag en god kandidat för tjänsten som administratör eller liknande i er verksamhet.

Om ni vill att jag ska tillhöra Svenska Kyrkan, så är jag öppen för att diskutera ett sådant medlemskap med er. Jag har tidigare varit medlem i Svenska Kyrkan fram till mitten på 90-talet.

Min drivkraft och motivation är att ge god service och att tillsammans med mina kollegor göra ett gott arbete.

Jag har en utbildning på högskolenivå som biblioteksassistent och är också utbildad till undersköterska och har de senaste 17 åren jobbat inom äldreomsorgen i Jönköpings kommun. I den tjänsten har jag fått också fått använda datorn för en hel del dokumentation, ha ett trevligt bemötande och ge service till de äldre.

Jag bor i Jönköping, men är född i Huskvarna. Jag har körkort och bil.

Min fritid präglas mycket av släktforskning och engagemanget i Equmeniakyrkan.

Släktforskningen har jag hållit på med i 25 år. Jag har även en hel del arbetsuppgifter i Jönköpingsbygdens Genealogiska Förening där jag bland annat är ledamot i styrelsen.

Både i kyrkan och i släktforskarföreningen sköter jag en del administrativa uppgifter också. I Equmeniakyrkan i Huskvarna har jag i ett 10-tal år bl a registrerat fortlöpande fakturor på en internetbank, skött medlems- och adressregister samt även medverkat i gudstjänsterna som gudstjänstledare.

Jag använder datorn mycket både i mitt engagemang i Equmenia-kyrkan som i släktforskningen.

Kombinationen av mina utbildningar, arbetslivserfarenheter och frivilliga engagemang i Equmeniakyrkan och släktforskarföreningen räknar jag som en tillgång för er.

Jag hoppas ni fått en bild av vem jag är och att vi får möjlighet att träffas.

Med vänlig hälsning
Magnus Blixt