Administratör, Gravvårdsregistrator, Receptionist och liknande tjänster

Namn Magnus Blixt
E-mail jmgblixt@comhem.se
Plats/ort Jönköping
Telefon 076-1309114
Tjänst Administratör, Gravvårdsregistrator, Receptionist och liknande tjänster
Meddelande Hej!

Jag är utbildad till Biblioteksassistent och Undersköterska.

Jag har jobbat med administrativa uppgifter (skadeexpeditioner) på Försäkringsbolaget Allmänna Brand/WASA i 15 år samt som undersköterska på Jönköpings kommun i 15 år.

Jag har gått på en 1-årig Bibellinje på Helsjöns Folkhögskola i Horred.

Jag är aktiv i Equmeniakyrkan i Huskvarna (f d Huskvarna Missionskyrka)
och där ansvarar jag för församlingens medlems-/adressregister (databaserade, ej kyrkoböcker!), distributionen av församlingens tidning, hjälper kassören med vissa uppgifter samt leder en gudstjänst då och då.

Jag är också släktforskare och är aktiv i JBGF Släktforskarförening i Jönköping. Där har jag under några år skött föreningens medlemsregister. Nu har jag fått ta hand om föreningens lilla bibliotek och sköter bl a om bibliotekets register över böcker och andra handlingar.

Jag bor i Jönköping men är öppen för att, om det krävs, flytta på mig.

Magnus Blixt
Andréevägen 5
554 66 Jönköping