Barn och ungdomar, ensamkommande flyktingbarn m.m. (DALS-ED)

Namn Tommy Lundqqvist
E-mail tomar_57@hotmail.com
Plats/ort Dals-Eds Kommun
Telefon 0705395357
Tjänst Barnhem, barn och ungdomar, ensamkommande flyktingbarn och mycket mer.
Beskrivning Hej!

Hej mitt namn är Tommy, 58 år och bor i Dals-Ed

Förutom mina jobb utanför kyrkan så har arbetat inom svenska kyrkan i Ed och Svenska kyrkan i Ljungby kommun med barn och ungdomsarbeten, har också jobbat på ungdomsgård /fritidsgård och praktik i Rotterdam inom svenska kyrkan, Har besökt många sjömanskyrkor under min tid som sjöman. Jag är kristen och frälst och känner att jag vill tjäna både Jesus och Gud.

Här kommer det lite om vad jag gjort under mina år

Skolor

2 år på Bibellinjen i Dalarö folkhögskola
Svenska kyrkans grundkurs
Undersköterska utbildad
Fritidsledarutbildad

Med vänlig hälsning
Tommy Lundqvist
Torget 1
66830 Ed
Sweden
0705395357
tomar_57@hotmail.com