Diakon, familjeterapeut, socionom, hälsopedagog (STHLM)

Namn
Katarina Aronsson -Alsbjer

E-mail
katarina-alsbjer@hotmail.com

Plats/ort
Stockholm

Telefon
0731432449

Tjänst
Diakon, familjeterapeut, socionom, hälsopedagog.

Meddelande
Hej! jag heter Katarina och jag söker arbete som diakon.JSent i livet vågade jag satsa på utbildning till diakon – en dröm. Jag har gått EFK utbildning till diakon, på Liljeholmens Folkhögskola,Rimforsa. Jag är inte vigd till diakon, men utsänd.Under livet har jag arbetat inom vården som sjukvårdsbiträde och inom hemtjänsten, som socionom/familjeterapeut på behandlingshem och som familjeterapeut på socialförvaltning,som massör och hälsopedagog och de senaste åren har jag arbetat med friskvård i Svenska Kyrkan.
Jag bor med man och hund i Stockholm och jag har en vuxen son och två styvsöner.På fritiden umgås jag med familj och vänner och hunden, målar ikoner och har utställningar.