Föreståndare (MJÖLBY)

Tjänst
Föreståndare/verksamhetsansvarig

Kyrka/församling
Hela Människan – Ria Mjölby

Beskrivning
Hela Människan – Ria Mjölby bedriver daglig verksamhet och härbärge i centrala Mjölby. Vi är en etablerad och välkänd aktör sedan flera decennier. Vi söker nu en föreståndare till vår verksamhet. Tillsammans med två anställda, många volontärer och en aktiv styrelse är din uppgift att leda och utveckla verksamheten.

Vi söker dig med ett stort hjärta för människor som på olika sätt lever i social utsatthet eller ensamhet.

Du behöver ha ett eget inre driv, ta självständiga beslut, utveckla verksamhet och kunna leda människor samt ha en empatisk förmåga. Då verksamheten drivs gemensamt av kyrkorna på kristen grund vill vi att du är väl förankrad i någon kyrka.

Utbildning: social utbildning på högskolenivå gärna med en kyrklig profil som exempelvis diakon i frikyrkan eller Svenska kyrkan. Du bör ha god datavana och vara en god administratör.

Arbetsuppgifter: Du arbetar självständigt med arbetsledning och verksamhetsutveckling med budgetansvar. Du finns med i det dagliga arbetet, har kontakter med myndigheter, föreningar och kyrkor. Du finns med som adjungerad i styrelsen. Till största del sker arbetet på dagtid men arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Tjänstgöringsgrad: 75-100%

Vi erbjuder ett utvecklande arbete, en god lön och stora möjlighet att påverka verksamheten och ditt arbete.

Maila din ansökan med personligt brev och meritförteckning samt referenser till ordförande Sara Olofsson på sara.olofsson@yahoo.se Du är också välkommen att höra av dig till henne på 0730-306441 om du frågor.

Sista ansökan är 15 augusti 2022, dock kan vi kalla till intervju löpande.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Sara Olofsson

E-post till kontaktperson
sara.olofsson@yahoo.se

Telefonnummer till kontaktperson
+46730306441

Hemsida
https://www.facebook.com/Hela-människan-Ria-Mjölby-983819344978862/

Sista ansökningsdag: 15-08-2022