Församlingsassistent/pedagog för barn och unga (STOCKHOLM)

Namn ronja josefsson
E-mail koda93_musik@hotmail.se
Plats/ort Stockholm
Telefon 0735673246
Tjänst Församlingsassistent/pedagog för barn och unga
Meddelande Hejsan!
Mitt namn är Ronja, jag är en positiv och lugn person som inte är rädd för en utmaning. Att lösa problem faller mig mer i smaken än att fastna i dem.
Jag har varit aktiv i Svenska Kyrkan i 8 år. Delvis varit anställd som assistent och haft barngrupper och sång. Så långt mitt ideella arbete sträcker sig har jag sedan det år jag konfirmerat mig varit aktiv i ungdomsarbete 😀
Våren 2016 gick jag ut Helsjöns Folkhögsskola där jag studerade på Bibellinjen. Därifrån har jag Kyrkans Grundkurs och lovsångsledande i ryggsäcken. Mitt andliga liv fick en rejäl boost, och med den kunskapen jag samlade på mig vill jag så gärna ut i församlingslivet igen. Men nu på en mer professionell nivå. Att få gå med Gud och gå i tjänst för honom genom att göra något jag älskar (jobba med människor i alla åldrar i kyrkomiljö) det är något jag är beredd att göra.
Jag hoppas vi hörs!
Glid i frid// Ronja Josefsson

[mashshare]