Församlingspedagog (UPPSALA)

Tjänst
Församlingspedagog

Kyrka/församling
Helga Trefaldighets församling, Uppsala pastorat

Beskrivning
Sankta Maria kyrkas musikaliska församlingspedagog arbetar gärna utifrån ett perspektiv av integration och mångkultur. Sista ansökningsdag är 21 november 2021.

Din arbetsplats är Sankta Maria kyrka i Stenhagen som är ett område där det bor många nya svenskar. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet eller intresse av att arbeta utifrån ett perspektiv av integration och mångkultur. Du trivs med att arbeta självständigt och är en lagspelare. Du är social, flexibel och bygger gärna relationer med människor i olika åldrar.

Tillsammans med övriga pedagoger ansvarar du för församlingens arbete bland barn, familjer och unga. Du vidareutvecklar och driver arbete gentemot skola och förskola.

Har du musikalisk kompetens ser vi positivt på det, då sång och musik är viktiga inslag i arbetet med barn- och ungdomsgrupperna. Samarbete med kantor och barnkörer ingår i arbetsuppgifterna.

Tjänsten är en heltidsanställning (100%).
Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde 1 januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
2021-11-21

Kontaktperson
Sargit Sundström, församlingspedagog och verksamhetsansvarig

E-mail
sargit.sundstrom@svenskakyrkan.se

Telefonnummer
018-430 36 85

Hemsida
https://www.svenskakyrkan.se/uppsala/nyheter/forsamlingspedagog-till-sankta-maria-kyrka-helga-trefaldighets-forsamling-uppsala-pastorat