fbpx

Husmor/Husfar 100%

Köket är hjärtat i ett församlingshem. Här bakas smörgåstårtor och fikabröd till minnesstunder efter begravningar, samt frukost eller enklare lunch till interna eller externa gäster. Omsorg och god service är ledord för tjänsten.

Dela

Tjänst

Husmor/Husfar med ansvar för ekonomi och inköp, 100% i Hedemora, Husby och Garpenbergs församling

Kyrka/församling/organisation

Hedemora, Husby och Garpenbergs församling

Beskrivning

Om jobbet:

Köket är hjärtat i ett församlingshem. Här bakas smörgåstårtor och fikabröd till minnesstunder efter begravningar, samt frukost eller enklare lunch till interna eller externa gäster. Omsorg och god service är ledord för tjänsten.

I arbetet ingår inköp av livsmedel till församlingens olika verksamheter, interndebitering, fakturering och ett visst budgetansvar, skötsel av textilier och inredning och i viss mån även lokalvård. Arbetet är i en uppstartsfas efter pandemin. Det innebär att den som får tjänsten har möjlighet att forma den efter sina kunskaper och idéer.

Om dig:

Vi söker dig som är serviceinriktad, idérik och driven. Du har utbildning och goda kunskaper i inköp, ekonomi och livsmedelshygien. Du har erfarenhet från restaurang, skolkök, konferens, församling eller bageri.

Du är social, varm och inlyssnande och du tycker om att baka och laga mat. Du är ordningsam och kan arbeta strategiskt och effektivt, både självständigt och tillsammans med andra. Meriterande är om du drivit eget företag inom restaurang/konferens eller dyl.

Du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess värderingar.

Du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss:

I församlingen finns ett 40-tal fina kollegor att dela vardagen med. Tjänsten som Husmor/Husfar ingår i enheten för Service och Kansli, med två husmorskollegor, vaktmästare, IT- och expeditionspersonal.

Församlingshemmet St. Paulusgården, som är basen för arbetet, ligger centralt placerad i Hedemora, men församlingen sträcker sig geografiskt långt ut i flera byar där det finns kyrkor och församlingshem med verksamhet kopplade till köket.

Församlingen har i dag en god ekonomi, en välfungerande ledning och en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö. Här finns ett framåtriktat arbetslag med en vilja att göra gott för människor i hela bygden.

Varmt välkommen att söka!

Sista ansökningsdag 2024-08-31. Intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten? Ring: Kyrkoherde Katarina Frisk 0225 – 25 70 11
Verksamhetsledare Isabell Boväng 0225 – 25 70 03

Kontaktperson

Katarina Frisk

E-post till kontaktperson

katarina.frisk@svenskakyrkan.se

Telefonnummer till kontaktperson

+46225257011

Hemsida

https://www.svenskakyrkan.se/hedemora/ledig-tjanst

Sista ansökningsdag: 31-08-2024