Komminister, diakonassistent, församlingsassistent (SKÅNE)

Namn
Nisrine Achi

E-mail
nisrineachi@gmail.com

Plats/ort
Malmö Skåne

Telefon
0729088314

Tjänst
Komminister, diakonassistent, församlingsassistent

Meddelande
Mitt namn är Nisrine Achi, som är fransklärare utbildad och bedömd här i Sverige. jag är kristen. Jag skulle vilja järna ansöka till tjänsten kyrkliga jobb som assistent (diakonassistent, församlingsassistent med barn och ungdomar, kommunister) jag är duktig för kontakta bra med barn och ungdomar.

I grunden är jag lärare som jobbar här i Sverige, men jag har stor intresse av kyrkliga jobb.
Jag jobbade innan som integration kaffe ledare i svenska kyrkan i Osby samt med missionskyrkan Osby för mer än två år som erfarenhet. Jag delade med Osby kör och barnkör att sjunga arabiska psalmer.
mina referenser är

Anna Karin Hammar präst i Svenska kyrkan 0703484161
MARGOT Malmqvist chef ledare i missionskyrkan 0709398220

akema1950@gmail.com

Mvh