Kommunikationschef (UPPSALA)

Tjänst
Kommunikationschef

Kyrka/församling
Uppsala pastorat

Beskrivning
Ditt övergripande uppdrag som kommunikationschef i Uppsala pastorat blir att genom kommunikationsarbetet utveckla Svenska kyrkans relation till de som bor, arbetar och vistas i Uppsala. Sista ansökningsdag är 31 oktober 2019.

Uppsala pastorat med dess församlingar, kyrkogårdar och kansli söker en ny kommunikationschef som drivs av utveckling och förändring. Du kommer att arbeta på pastoratets kansli och leda en enhet med flera duktiga medarbetare. Kansliet ligger centralt vid Uppsala domkyrka i en vacker kulturhistorisk omgivning.

Vi ser gärna att du har förmågan att kombinera strategiskt helhetstänkande med operativa färdigheter. Du är en trygg, prestigelös ledare med förmåga att bygga goda relationer. Du har mycket goda samarbetsförmågor samt god analytisk förmåga och sinne för ordning och reda. Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du får bidra till att utveckla kyrkans plats och roll i Uppsala.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kan komma att inledas med en provanställning. Tillträde efter ö.k. I rekryteringsprocessen kan tester komma att användas. Intervjuer planeras preliminärt till v. 48–50.

Sista ansökningsdag
2019-10-31

Kontaktperson
Kyrkoherde/domprost Annica Anderbrant

E-mail
annica.anderbrant@svenskakyrkan.se

Telefonnummer
018-430 35 01

Hemsida
http://svenskakyrkan.se/uppsala/jobb