Kommunikatör med fokus på rörlig bild (UPPSALA)

Tjänst
Kommunikatör med fokus på rörlig bild

Kyrka/församling
Svenska kyrkan Uppsala

Beskrivning
Du blir en del av Svenska kyrkan Uppsalas kommunikationsenhet där de sex kollegorna jobbar nära varandra och kommunikationschefen och ger ett effektivt kommunikationsstöd till fem församlingar och kyrkogårdarna i Uppsala pastorat. Sista ansökningsdag är 21 februari 2021.

Tillsammans med kollegorna i kommunikationsenheten ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser inom pastorat. Du kommer också att arbeta med vårt intranät och vår externa webbplats samt ha ett övergripande ansvar för våra sociala medier och produktion av rörlig bild. Arbetet är omväxlande och innefattar både snabb operativ hantering och mer långsiktigt arbete.

Du har stor erfarenhet av arbete i rörlig bild och sociala medier samt produktion av rörlig bild, med ansvar för att hantera hela produktionskedjan från idé till färdig produktion och hanterar med lätthet program som Photoshop, InDesign, Premiere Pro, iMovie eller motsvarande.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som kan komma att inledas med en provanställning. Din placering är på pastoratets kansli intill domkyrkan, centralt i Uppsala.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Läs mer och ansök via länken eller svenskakyrkan.se/uppsala/jobb.

Sista ansökningsdag
2021-02-21

Kontaktperson
Ulrika Nordström, kommunikationschef

E-mail
ulrika.nordstrom@svenskakyrkan.se

Telefonnummer
018-430 35 10

Hemsida
https://www.svenskakyrkan.se/uppsala/nyheter/kommunikator-rorlig-bild