Kommunikatör/Informatör (GÖTEBORG)

Namn Tone Westerlund
E-mail tone.westerlund@gmail.com
Plats/ort Göteborg
Telefon 0705973813
Tjänst Kommunikatör/informatör
Meddelande Hej!

Jag söker en tjänst som kommunikatör/informatör inom Svenska Kyrkan, för att jag vill vara med och utveckla den externa kommunikationen mellan Svenska Kyrkan och omvärlden. Jag har en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning medieproduktion och har erfarenhet av att arbeta med kommunikation, webb och trycksaker. Just nu läser jag Kyrkans grundkurs på Helsjöns folkhögskola, som är klar i maj 2017.

Tidigare har jag jobbat som journalist och har skrivit om bland annat fotbolls-EM för damer 2013. Under våren 2016 gjorde jag praktik på Organisationen Fair Trade Återförsäljarna i Göteborg, där jag bland annat lanserade en ny hemsida för organisationen, administrerade medlemsinformation och materialbeställningar, tog fram trycksaker och deltog i kommunikationen inför och under vårens kampanjer. Idag jobbar jag som lägerpersonal för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar, samt läser Kyrkans grundkurs på Helsjöns folkhögskola under 2016/2017.

På min fritid engagerar jag mig i Svenska Kyrkans Unga på lokalavdelningsnivå i Göteborg och på nationell nivå, där jag sitter med i Globala arbetsgruppen. Dessutom spelar jag innebandy på min fritid samt gillar att fotografera och bildbehandla. Jag är även utbildad och engagerad Fairtrade-ambassadör. Under 2013 och 2014 var jag ideellt engagerad som lokal teamledare i Göteborg och samordnade kampanjaktiviteter under Fairtrade Fokus, samt var kontaktperson i Göteborg.

Idag jobbar jag som lägerpersonal i Göteborg, men längtar så efter att få vara med i utvecklingen av just er församlings externa och interna kommunikation. Jag ser fram emot att höra från er snart!

Har ni frågor är det bara att höra av sig. Tack för er tid!

Bästa hälsningar
Tone Westerlund