fbpx

Kvalificerad administratör till bokningsenheten 100%

Hägerstens församling söker en erfaren och noggrann administratör som brinner för kundservice. Här kan du göra skillnad för människor. Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Dela

Tjänst

Kvalificerad administratör till bokningsenheten 100%

Kyrka/församling/organisation

Hägerstens församling

Beskrivning

Hägerstens församling söker en erfaren och noggrann administratör som brinner för kundservice. Här kan du göra skillnad för människor. Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Ansök senast 2 augusti via e-post till ansokan.hagersten@svenskakyrkan.se. Ange ”Administratör” i ämnesraden.

Vi söker dig som vill arbeta i en verksamhet som verkligen gör skillnad för människor. Bokningen är en mycket viktig funktion och är många människors första möte med Hägerstens församling.

Avdelningen Administration är organiserad i två funktioner: Fastighet samt Bokning/Ekonomi, där den här tjänsten ingår. Inom Bokning/Ekonomi arbetar duktiga och engagerade kollegor i form av två administratörer och en ekonomiassistent.

Detta är ett administrativt jobb med mycket stor bredd för den som är självgående och vill göra skillnad för människor.

Arbetsuppgifterna består framför allt av att boka in församlingens aktiviteter i systemet Aveny. Det handlar om att ta emot och boka in kyrkliga handlingar (dop, vigslar och begravningar) samt bland annat gudstjänster, andakter och konserter. Bokningarna lägger grunden till att all verksamhet kan planeras och bemannas och att den kan kommuniceras i våra olika kanaler. Med koppling till bokningarna ingår många olika administrativa arbetsuppgifter så som in- och utträden, fakturering och utskick samt att vara en intern kommunikationskanal mellan olika funktioner. Telefonen och datorn är dina främsta arbetshjälpmedel.

I rollen ingår även att vara kontaktperson gentemot begravningsbyråerna samt administration och hantering av vårt columbarium (en sorts gravplats inne i kyrkan där urnor förvaras).

Innehållet i arbetsuppgifterna är mycket handfast administrativt arbete med stort fokus på detaljer. Bokningsfunktionen har väl utarbetade arbetsprocesser och rutiner.

Du är också en del av församlingens växel och du hanterar församlingens officiella e-post. Du deltar vid förtidsröstningen i kyrkovalet vart fjärde år.

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med inriktning administration, ekonomi eller liknande samt lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta i olika administrativa system (varav en del mycket komplexa) så som Aveny, Teams, SharePoint, K-bok och gravsystem. Du behöver ha mycket god kunskap i Officepaketet och kunna hantera vardagliga IT-frågor. Därför söker vi dig som har lång erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete och av administrativa system. För arbete i vissa av våra system krävs att du är Certifierad i K-bok. I det fall du saknar certifiering så ordnar vi som arbetsgivare det.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från mer formell verksamhet med stora krav på noggrannhet och struktur.

För den här tjänsten krävs att du är driven, noggrann och strukturerad. Du är också en spindel i nätet för församlingen och behöver trivas med att ha många arbetsuppgifter på gång samtidigt. Du är effektiv men tummar inte på kvalitén. Vi värdesätter viljan att effektivisera och förbättra våra rutiner och processer.

Du är serviceinriktad, hjälpsam och empatisk. Du kan planera och driva ditt eget arbete och har förmåga att se vad som behöver göras. Du är prestigelös och hjälper gärna till med stort såväl som smått, när det behövs.

Anställningsform: Tillsvidare
Heltid: 100%

Vi har kollektivavtal, lönen är individuell.

Sista ansökningsdag

02/08/2024

Kontaktperson

Richard Månsson

E-post till kontaktperson

richard.mansson@svenskakyrkan.se

Telefonnummer till kontaktperson

+46703453032

Hemsida

https://www.svenskakyrkan.se/hagersten/nyheter/kvalificerad-administrator-till-bokningsenheten-100

Sista ansökningsdag: 2-08-2024