Sommarvikariat Kyrkomusiker 2016 (HORRED/STHLM/VART SOM)

Namn Fredrik Hermansson
E-mail fredrik94.hermansson@hotmail.com
Plats/ort Horred/Stockholm/varsomhelst
Telefon 0722-006382
Tjänst Sommarvikariat Kyrkomusiker 2016
Beskrivning Hej!
Har ni behov av sommarvikarie till kyrkomusiken nästa sommar, 2016?Att jobba med det jag brinner för mest, Jesus och Musik, hade varit otroligt roligt. De senaste åren har jag under sommaren jobbat på äldreboende i Horred, medans jag strövis vikarierat på Gudstjänser som kantor. Nästa sommar (2016) är dock min ambition att jobba helt och hållet med musiken inom kyrkan.Jag har tidigare vikarierat som kyrkomusiker i Kinna församling, och i Equmeniaförsamlingen Västerortskyrkan. Jag har även varit musiker i många andra kyrkliga sammanhang, lett lovsång i Horreds församling och Betlehemskyrkan i Stockholm, samt på olika läger tillsammans med Oas och Credo. Detta har jag tyckt mycket om och jag söker nu vikariat för en hel sommar, i orter runt om i landet. Jag är flexibel med boplats(!) och kan tänka mig att jobba nästan var som helst, men gärna i Stockholm eller Västergötland.
Jag är bekväm och erfaren med att leda församlingssången både från Orgel och Piano, men föredrar Piano då Piano är mitt huvudinstrument.I min utbildning ingår två år på Musikinstitutet Betel i stockolm, där jag fått undervisning i bl.a. Piano men även Orgel, av Göran Nygren(organist och f.d. rektor för Betel). Jag har innan dess fått undervisning i Orgel av Thomas Wiklund (organist), och i Klassiskt Piano i nio år av Christer Nordahl. Mina kunskaper omfattar allt ifrån klassiskt till jazz och gospel, och jag har kompat kyrkokörer, solister och olika gospelkörer många gånger. Jag har även tjänstgjort som musikledare på konfaläger sommaren 2015, på Breanäs Missionsgård.

Behöver ni sommarvikarie, eller om ni för den delen vill ha musiker till “musik i sommarkväll” eller liknande event, så hör gärna av er så kan jag ge referenser (bl.a. Kinnas kyrkoherde Owe Johansson), samt berätta mer om mig själv, och mina erfarenheter inom musik och församlingsliv. Om så är fallet får ni gärna höra av er till mig, via mail, då jag kommande år kommer gå bibelskola i USA utan fungerande svenskt telefonnummer.
mail: fredrik94.hermansson@hotmail.com

Allt gott!

Med vänlig hälsning
Fredrik Hermansson

[mashshare]