Vaktmästeri/Trädgård/Övrigt (STRÄNGNÄS)

Namn
Andreas Franzén

E-mail
andreas.m.franzen@gmail.com

Plats/ort
Strängnäs

Telefon
073-4254529

Tjänst
Vaktmästeri/Trädgård/Övrigt

Meddelande
Hej!

Med denna annons vill jag visa mitt intresse för att arbeta inom Svenska Kyrkan. Min erfarenhet är bred, från högskolestudier inom religion och historia till pedagogik och vetenskapsteori. Dessutom har jag arbetat inom såväl kontor som anläggningsbranschen. Med detta sagt tror jag att tjänster som t ex vaktmästare, lokalskötsel och administrativa tjänster kan vara en bra passning för mig. Men jag har också ett gediget och genuint intresse för trädgård och gröna ytor och därmed tänker jag att jag även skulle passa att arbeta inom det; från gravskötsel till trädbeskärning och allt däremellan. Till det har jag en god vana att möta många olika människor och ser alltid till att lyssna och förstå de jag möter.

I övrigt så innehar jag B-körkort och Trucklicens. Jag är van att arbeta med dator och de flesta program. Förutom svenska är jag även flytande i engelska (tal och skrift).
Självklart kan jag skicka CV och referenser vid intresse.

Om jag låter som en bra medarbetare hos er, tveka in att kontakta mig!
Jag hoppas vi hörs.
Tack.