Om kyrkjobb.se

Kyrkjobb.se började som en länksamling för privat behov. Vi hade tröttnat på att surfa runt på en massa olika hemsidor för att vara säkra på att vi inte hade missat någon ledig tjänst. Tillslut insåg vi att det kanske fanns fler som upplevde samma problem, så vi köpte domänen Kyrkjobb.se och efter det har det bara vuxit. Vårt mål är att Kyrkjobb.se ska vara det första och kanske enda alternativet för arbetsgivare och arbetssökande i kyrkans värld. Utifrån detta övergripande mål har vi formulerat tre delmål för Kyrkjobb.se:


Dre-Logo-gold-shield1. Arbetsförmedling för alla

Rekryteringsprocesser är ofta resurskrävande, både tidsmässigt och ekonomiskt. Kyrkor och församlingar har inte alltid miljonbudgetar och stora överskott att röra sig med. Med Kyrkjobb.se vill vi underlätta rekryteringen i kyrkans värld genom lättillgänglig och snabb annonsering för både arbetsgivare och arbetssökande.

 

Dre-Logo-gold-shield2. Relevant och effektivt
Med ett ständigt ökande antal gillare, följare och besökare på hemsidan och i sociala medier är Kyrkjobb.se alltid högaktuellt och relevant, både för annonsörer och besökare. Kontakten och interaktionen med våra besökare har alltid varit en grundbult för Kyrkjobb.se.

 

Dre-Logo-gold-shield3. Allt på ett ställe
Just nu är platsannonseringen i kyrkans värld utspridd på flera olika ställen. Som arbetssökande behöver man ha koll på en mängd olika hemsidor, tidningar och medier. Kyrkjobb.se samlar allt detta på ett och samma ställe. Det känns som ett naturligt steg och en självklar satsning inför framtiden. Vi vill också på detta sätt vara en plattform för ekumenik och samarbete över samfundsgränserna.

 

Kyrkjobb.se blir bättre och bättre ju fler som använder det. Tillsammans kan vi göra kyrklig arbetsförmedling till vad den borde vara – snabb, smart och smidig!

(Läs mer om grundaren av Kyrkjobb.se här: petersvardsmyr.se)