fbpx

Om Kyrkjobb.se

Kyrkjobb.se är ett fristående och samfundsöverkridande digitalt nätverk för rekrytering i hela kyrkans värld i Sverige. Vi har verkat som rekryteringsnätverk i över tio år och når idag ut till tusentals besökare och följare varje månad. Vår vision har tre huvudfokus:

ENKEL

Rekrytering inom kyrkan ska inte vara krånglig. Det ska gå snabbt att lägga in en annons som arbetsgivare och som arbetssökande ska man allid veta att Kyrkjobb.se levererar intressant information vilken kanal man än föredrar.

Effektiv

Kyrkjobb.se har idag ett nätverk med hög aktivitet varje dag på grund av att vi under många år byggt upp ett förtroende hos användaren. Vi har konton och grupper på alla de stora sociala medierna och det är här som Kyrkjobb.se alltid har stuckit ut. Oavsett var användaren befinner sig ska exponeringen mot våra annonser aldrig vara långt borta. Vi adderar också ständigt funktionalitet i konceptet för att öka räckvidd och engagemang.

Pricksäker

För att rekrytering ska bli så bra som möjligt för både arbetsgivare och arbetssökande behöver den vara pricksäker. För oss handlar det om att vi optimerar den dynamiska räckvidden för platsannonser så mycket det bara går med hjälp av bland annat hashtags, geotags, och Facebook Ads. Men det handlar också om vår nystartade kandidatpool som samlar intresserade kyrkjobbare och deras unika kompetens för bättre matchning.

Vårt mål är att Kyrkjobb.se ska vara den enda resurs som behövs, för både arbetsgivare och arbetssökande i kyrkans värld. Välkommen att vara en del av den resan! Och tveka inte att kontakta oss om du undrar något mer om Kyrkjobb.se.